forex trading logo

Форма за входHome Новини Новини Коледен базар
Коледен базар ПДФ Печат Е-мейл

Коледен базар

На 18 декември във фоайето на училището тържествено бе открит Коледен базар. Тази година той бе под надслов „На Коледа стават чудеса“. С много въображение и сръчност, с помощта на своите родители и учители, децата бяха изработили красиви коледни аксесоари и лакомства: декорации за елха, сувенири, коледни картички и много сладкиши. В навечерието на най-светлия християнски празник всички бяха обединени от порива към добротворство.

По инициатива на Ученическия съвет събраните средства ще послужат за обогатяване на материалната база на училището, както и за подпомагане на деца в нужда. Идеята получи пълна подкрепа от страна на учителите и родителите. Голяма част от коледни изделия бързо бяха изкупени, защото няма по-ценен подарък от този, който е изработен с много желание и въображение от сръчните детски ръце.

Събитието се превърна в истински коледен празник. Преслава Ненкова изпълни на цигулка „Тиха нощ, свята нощ“. Кристина Баракова поздрави присъстващите с коледна песен. Много настроение и усмивки предизвика Дунавското хоро на петокласниците Веси, Калоян, Иванина и Вероника. С благопожелание за здраве, успехи и късмет Калоян Василев сурвака госпожа Росица Рангелова, директор на училището, и господин Калинов – председател на Училищното настоятелство.

 

 

 

КОЛЕДЕН БАЗАР

За магията на светлите християнски празници допринесоха и учениците от ОУ "Любен Каравелов" със своя традиционен  Коледен базар. На 21 декември 2016 г.  във фоайето на училището  бяха изложени сурвачки, картички и лакомства, изработени с много обич, търпение и сръчност от каравеловци - малки, големи и още по-големи. Учениците поздравиха своите учители, родители и членове на УН "Бъдеще за децата ни" с кратка литературно-музикална програма в Коледен дух . Всички присъстващи имаха възможност да закупят и празничния брой на вестник "Каравеловец". По идея на ученическия съвет с част от събраните средства ще бъде закупен голям мултифункционален дисплей за новия компютърен кабинет, а благотворителната акция е в подкрепа на пострадалите  жители на село Хитрино.

От Коледния благотворителен базар бяха събрани 2082 лева.

 

Анкета

Каква е причината да изберете училище Л.Каравелов?
 

Кой е тук?

В момента има 20 посетителя в сайта


Новости

Популярно

Важни новини

16 септември 2019 година

Незабравими мигове от първия учебен денИзграден с помощта на Joomla!. Създаден от: Георги Георгиев.